Handelsbetingelser

Kun enkeltpersoner eller repræsentanter for virksomheder, der er over 18 år, og med fuld juridisk ret til at indgå aftale med en anden part, er berettiget til at foretage indkøb gennem icefood.dk

Pris og betaling
Priserne på de bestilte varer, er det, der er angivet på icefood.dk samme dag ordren er placeret. Alle priser er inklusive moms, medmindre andet er angivet. 

I denne netbutik kan du betale med både betalingskort og MobilePay.

Levering
Levering af dine varer sker med XPRESSEN og til den adresse, du angav under registreringen. Som kunde er du selv ansvarlig for at holde dine oplysninger ajour og dermed gøre det muligt for os at levere til den rigtige adresse. 

Ved levering af varerne til XPRESSEN får du som kunde tilsendt en ordrebekræftelse via mail, hvorefter de leverer varen til din adresse dagen efter at ordren er sendt afsted (vi sender som regel ordrer afsted om onsdagen, hvorefter pakken når frem til din adresse om torsdagen) . Du kan følge med hvor din vare befinder sig på Track & Trace (forsendelsesnummeret står på ordrebekræftelsen) og samtidig få besked via SMS fra XPRESSEN på leveringsdagen.  

Klager og tilbagetrækning
Hvis der er problemer, bedes du kontakte kundeservice.icefood@gmail.com. Vores ansvar er begrænset til værdien af ​​varer og eventuelle omkostninger. Om produktet skal sendes tilbage til leverandøren, må varen være i sin originale forpakning. 

Alle kunder har fortrydelsesret. D.v.s. at inden for 5 dage før levering kan man fortryde købet af bestemte varer. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som efter deres natur ikke kan tilbagesendes, da varen hurtigt kan blive forringet eller forældet. Klage over varen skal indgives samme dag som varen er blevet modtaget.

Du kan ikke fortryde køb af fødevarer. Du har ret til at undersøge varerne i original forpakning, hvilket betyder, at varen skal være i god stand og i den originale emballage om varen skal afleveres tilbage. Kunder, der ønsker at udøve sin fortrydelsesret, skal kontakte os på nedenstående adresse.


Force majeure
Om icefood.dk under visse omstændigheder, som kan anses for at være uden for vores kontrol ("Force Majeure") ikke være i stand til at udføre vores forpligtelser over for dig, udgør dette ikke en brud af aftalen. 

Selv når force majeure-situationer vil ICEFOOD altid så vidt muligt forsøge at udføre vores forpligtelser og i tilfælde, hvor dette ikke er muligt, i et rimeligt omfang kompensere dig.


Tvister

I tilfælde af uenighed, henvises til Forbrugerklagenævnet. Vi følger altid Forbrugerklagenævnets anbefalinger. 


Personlige oplysninger
Alle dine personlige oplysninger opbevares efter persondataloven (SFS 1998: 204). 

Vi indsamler dine personlige data, efter dit samtykke, med henblik på at levere dine varer, hvilket giver dig den bedst mulige service. Derudover bruger vi også denne data til markedsføring. Du kan skrive til info@icefood.dk og anmode om, at dine personlig data bliver korrigeret eller slettet, hvis du ikke ønsker, at oplysningerne skal bruges til markedsføring.

https://business.safety.google/privacy/


Ophavsret
Disse betingelser, samt alle oplysninger på dette websted tilhører icefood.dk og er kun tilgængelig for brug i forbindelse med køb og korrespondance med icefood.dk. Anden anvendelse såsom reproduktion, re-distribution, derivater og udgivelse uden for området, både til kommercielle og private formål, er ikke tilladt uden udtrykkelig tilladelse fra icefood.dk

CVR-nr. 44558149

ICEFOOD
Amager Strandvej 162A
2300 København S
Danmark