Vores historie

Hvem er vi?

Vi er en mindre familievirksomhed beliggende på Amager Strandvej 162A i København, hvor vi driver vores butik og en webshop med leveringer til hele Danmark. Hos os kan man købe alle slags fødevarer og meget andet fra Island og Færøerne - fersk/frossen fisk, skaldyr, lammekød, slik, kolonialvarer og drikkevarer (øl/spiritus/sodavand).ICEFOOD åbnede sine døre for første gang den 18. september 2015 med en beskeden lille butik på Sankt Peders Stræde i Indre By. To år senere flyttede vi ud til Ørestad, hvor vi blev de næste fem år, men som tiden skred frem, og efterspørgslen af vores varer øgede, blev vi nødt til at finde større lokaler, og dette skete i marts 2022, hvor vi flyttede til vores nuværende sted på Amager Strandvej.

Vi er en mindre familievirksomhed beliggende på Amager Strandvej 162A i København, hvor vi driver vores butik og en webshop med leveringer til hele Danmark. Hos os kan man købe alle slags fødevarer og meget andet fra Island og Færøerne - fersk/frossen fisk, skaldyr, lammekød, slik, kolonialvarer og drikkevarer (øl/spiritus/sodavand).

ICEFOOD åbnede sine døre for første gang den 18. september 2015 med en beskeden lille butik på Sankt Peders Stræde i Indre By. To år senere flyttede vi ud til Ørestad, hvor vi blev de næste fem år, men som tiden skred frem, og efterspørgslen af vores varer øgede, blev vi nødt til at finde større lokaler, og dette skete i marts 2022, hvor vi flyttede til vores nuværende sted på Amager Strandvej.