Gratis levering på ordre over 1.000 kr.

Cremet pasta med laks og spinat

Cremet pasta med laks og spinat

Forberedelse: 25 min
Antal: 2-3 personer

Ingredienser

  • 250 g lakseportioner fra Nordfra (optøet)
  • 200 g pasta (penne, fettuccine eller lignende)
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 100 g frisk spinat
  • 2 dl madlavningsfløde eller piskefløde
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og peber
  • Evt. friskrevet parmesan og persille til topping

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem ca. 1 dl af kogevandet og hæld resten fra.
  2. Steg laksen i lidt olie på en pande i 2-3 minutter på hver side, til den er gennemstegt. Krydr med salt og peber, og del den i mindre stykker.
  3. Svits løg og hvidløg i lidt olie ved middel varme i 2-3 minutter.
  4. Tilsæt fløde og citronsaft og lad det simre i 2-3 minutter.
  5. Vend spinaten i saucen og lad den falde sammen. Justér konsistensen med lidt af kogevandet.
  6. Tilsæt den kogte pasta og vend godt rundt i saucen.
  7. Vend laksestykkerne forsigtigt i til sidst og varm kort igennem. Smag til med salt og peber.

Serveringstip

Top med friskrevet parmesan og lidt hakket persille for ekstra smag.

Tilbage Næste
Levering hver torsdag og fredag
Sikker betaling via Nets