Forberedelse: 15 min + marinering
Tilberedning: 10 min
Antal personer: 2-3
Ingredienser
- 400-500 g laksefilet med skind
- 2 spsk soya
- 1 spsk honning
- 1 spsk olie (f.eks. sesam eller raps)
- 1 fed hvidløg, presset
- Saft fra ½ citron
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Bland soya, honning, olie, hvidløg og citronsaft i en skål.
- Læg laksen i en frysepose eller fad og hæld marinaden over. Lad den marinere i mindst 30 minutter – gerne 1 time.
- Varm en grillpande eller tænd grillen. Steg laksen med skindsiden nedad i 3-4 minutter, vend forsigtigt og steg videre i 3 minutter.
- Pensl gerne med lidt ekstra marinade under stegning for ekstra smag.
Serveringstip
Servér med dampet broccoli, sesamfrø og ris eller nudler for et asiatisk twist.