Fiskefrikadelle-sandwich med sprød salat og remoulade
En hurtig og lækker hverdagsret, der kombinerer klassiske fiskefrikadeller med frisk salat, blød bolle og cremet remoulade. Perfekt til både frokost og nem aftensmad.
Ingredienser
- 4 stk Nordfra fiskefrikadeller
- 2-3 bløde burgerboller eller surdejsboller
- 1 håndfuld sprød salat (f.eks. hjertesalat eller romaine)
- 1 tomat, skåret i skiver
- 1 rødløg, skåret i tynde skiver
- 4 spsk remoulade
- Smør eller smørelse til bollerne
- Frisk dild (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Varm fiskefrikadellerne i ovn eller på pande i ca. 5-7 minutter, til de er gennemvarme og får en let stegeskorpe.
- Halvér bollerne og lun dem let i ovn eller på brødrister.
- Smør begge boller med lidt smør, og læg derefter salat, tomat og løg i bunden.
- Placer de lune fiskefrikadeller ovenpå og top med en god skefuld remoulade og evt. lidt frisk dild.
- Afslut med den øverste bolle og server straks – evt. med ovnkartofler eller en frisk salat ved siden af.
Tip
Du kan også tilføje syltede agurker eller en skive ost, hvis du vil give sandwich’en lidt ekstra smag.